Harmonie

banner-harmonie

Even voorstellen

Harmonie en Showgroep St. Remi, waarschijnlijk een van de oudste verenigingen in Baarle en heel zeker de enige internationale vereniging. In 1908 vond de vereniging haar oorsprong in de vorm van een fanfare, In 1923/1924 vond er een omschakeling plaats van een fanfare naar een harmonie. Gedurende haar hele bestaan heeft dit onderdeel van de vereniging haar bijdrage geleverd aan het welslagen van diverse activiteiten in de Baarlese gemeenschap.

Door de jaren heen heeft de Harmonie bijgedragen aan diverse activiteiten voor de Baarlese bevolking. Van het bouwen van een kiosk op de singel, naar toneeluitvoeringen in zaal St. Remi en het samenbrengen van de Belgische en Nederlandse Muziekbonden voor een verre gaande samenwerking.


Jaarlijks activiteiten

De harmonie is sinds jaar en dag aanwezig bij iedere Koningsdag, dodenherdenkingen, carnavalsoptocht, Zondereigen kermis en de Sinterklaas intochten van zowel Baarle als Zondereigen. Ook organiseert de vereniging een Spaghetti-avond, mosselavond, ondersteunen ze de organisatie van de Schakel en zijn ze muzikaal aanwezig bij het inhalen van de wielerzesdaagse en avondvierdaagse. In 2015 leverde de harmonie ook een muzikale bijdrage tijdens de gezellige Winterfair.

Wanneer?

De harmonie repeteert iedere vrijdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur.

Kijkje komen nemen?

Je bent altijd van harte welkom maar laat het dan hier even weten!

Ga naar onze andere afdelingen

en klik op gewenst puzzelstukje

25-puzzel-klein-slagwerk  24-puzzel-klein-majorettes  26-puzzel-klein-opleidingen

Comments are closed