Laatste Nieuws

Wie zet jij in het zonnetje?
Onder een zalig zonnetje mocht vanmiddag onze voltallige vereniging een tuinoptreden geven voor de bewoners en personeel van Thebe Janshove. Wat hebben we met z’n allen genoten 🎼💛🎶🌼🎵☀
 Lees verder


Dodenherdenking in tijden van corona; een stille tocht in ons kot
Muziekvereniging St. Remi was al vele jaren op 4 mei aanwezig bij de herdenkingsbijeenkomst in Baarle-Nassau of in onze deelgemeente Castelré, voorafgaand met een stille tocht. Maar dit jaar is alles anders. 
 Lees verderSt. Remi verwelkomt Sinterklaas 2 keer en brengt een welverdiende serenade!
Sinterklaas kwam eindelijk aan in ons dorp en de leden van muziekvereniging St. Remi mochten Sinterklaas en zijn gevolg begeleiden door ons mooi Baarle!
Voor de jongste leden was het een enorm spannende dag. Eindelijk zagen ze Sinterklaas en de zwarte pieten weer. Wat een feest! Ook de ouderen genoten ervan om die jongste leden te zien glunderen.
Lees verder

Slagwerkmiddag Ulicoten
Ook muziekvereniging St. Remi was van de partij.
Onder de hoede van onze nieuwe instructeur Geert-Jan van Hest heeft de Slagwerkgroep de afgelopen weken gedreven en enthousiast gerepeteerd om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De puntjes moeten nog op de i maar ze kunnen zeker terug kijken op een geslaagd optreden en bovenal een bijzonder gezellige middag.  
 Lees verder

Medailleregen voor onze meiden
Feestvreugde alom bij St. Remi!
Een gezellig en lekker druk weekend stond afgelopen week op het programma voor de Baton-Twirl meiden van St.Remi! De Brabantse Kampioenschappen te Waalwijk werden dit jaar wederom door onze vereniging georganiseerd. Een werkelijke eer is het om als vereniging weer de schouders te mogen steken onder de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk. 
 Lees verder

Muziekvereniging St Remi is winnaar van het Dorpenconcours!
WE HEBBEN HEM; DE “JAC BOUMAN-WISSELTROFEE”!
We hebben gewonnen, dus mag deze mooie trofee voor 2 jaar schitteren in onze prijzenkast. Vol ongeloof, maar uitzinnig van blijdschap hoorden we de uitslag van het twee-jaarlijkse Dorpenconcours aan. Trots zijn we op al onze orkestleden en dirigent om door hun tomeloze inzet het optreden tot een groot succes te maken.
 Lees verder

Mooie resultaten voor baton-twirlers St Remi deze maand
Deze maand zijn de meisjes van onze baton-twirling showgroep diverse malen op wedstrijd geweest in Nederland en België. Na de zomervakantie hadden ze gelijk 3 wedstrijden in september van onze groep, in Roosendaal, Herentals, St Oedenrode. Drie promoties en vrijwel alle leden mogen zich gaan voorbereiden op zowel de Brabantse als de Nederlandse kampioenschappen die plaats vinden in november en januari aanstaande. 
 Lees verder

Geslaagde mosselavond 2019
Zaterdagochtend gingen de eerste vrijwilligers op pad om de verse mosselen op te halen. In de keuken van het CCB verzamelde ondertussen de ploeg die de mosselen schoon maakt en er werd begonnen met het snijden van de groenten en het bereiden van de sausjes.
Daarna werd de aula ingericht als restaurant zodat we tegen 17.00 uur onze eerste gasten konden ontvangen.
Lees verder

Koffieconcert ter voorbereiding van het Dorpenconcours
En “Batonneke” was erbij
Een geslaagde start van een prachtige zondag! Op zondagochtend verzorgden Harmonie St. Cecilia uit Chaam en Muziekvereniging St. Remi uit Baarle samen een concert. Beide verenigingen zijn volop bezig met de voorbereidingen van het Dorpenconcours op 27 oktober in Ulicoten.
Lees verder

Open dag in de harmoniezaal!
Wij zijn trots op onze vereniging! En dat konden wij jullie laten zien in onze eigen mooie zaal! Het Cultureel Centrum Baarle kondigde een open dag aan: “Rondje van eigen bodem” Een dag waarop iedere vereniging zichzelf kon promoten en laten zien waar ze voor staan . Ook werden alle cursussen, lezingen en andere activiteiten van het CCB uitgelegd door de docenten. Tevens was het mogelijk om je met een gids te laten rondleiden of zelf op stap te gaan.
Lees verder

Druk maar bovenal feestelijk weekend voor al onze leden!
Een feestelijke opening van de nieuwe randweg in Baarle, een gezellige jeugddag, een zonnig optreden bij Dassepop en een succesvolle Twirl-wedstrijd zorgden ervoor dat de leden van Muziekvereniging St. Remi een gezellig en druk weekend hadden. Samen met de Golden Girls en afslag Ulicoten werd het een indrukwekkende stoet waardoor het een weekend werd om nooit te vergeten!
Lees verder

Start dit jaar De Schakel met een gezellig ontbijt!
Op zondag 25 augustus 2019 vanaf 8.00 uur staan de de leden van Muziekvereniging St Remi weer klaar om de Enclavehut te runnen. Wij bieden de mogelijkheid om voor de start eerst gezellig te ontbijten of tussendoor te lunchen tot ongeveer 13.00 uur met eieren met spek en brood, een glaasje jus d’orange en koffie of thee. Daarna gaat de BBQ aan voor een overheerlijke hamburgers en worsten. De hele dag is de bar open.
 Lees verder


Wil je meer nieuws over ons horen?
Houd dan naast deze website ook onze facebookpagina in de gaten


Heb je nieuws voor ons?
Stuur ons dan een mailtje naar nieuwsbrief@sintremi.nl


Geschiedenis in woord en beeld.
Vind hier meer berichten uit onze archief!

Comments are closed