Schakel was weer een groot succes

banner-nieuws

Schakel was weer een groot succes

Zondag 27 augustus werd de Schakel fietstocht weer georganiseerd door onze Muziekvereniging. Dit doen we al enkele jaren om de clubkas te spekken. Ook dit jaar kan onze penningmeester heel tevreden zijn. We hadden de hele dag stralend weer,maar niet te warm. Prima fiets en terrasweer! De eerste deelnemers melden zich meteen na acht uur.
Ons terras heeft de hele dag vol gezeten en we kunnen inmiddels spreken van een aantal vaste klanten. De koffie met vers afgebakken appelflap, de sandwich met ham of kaas en het roggebrood met spek vonden gretig aftrek.

Over de verse tomaten-courgettesoep van José hebben we echt veel complimenten ontvangen. Mensen herinnerden het zich van vorig jaar en kwamen speciaal voor de soep.
De Baarlese band “All about Willie”( de gebroeders Koijen en Kris Smulders) trad een aantal keren op. Dit is voor herhaling vatbaar.
Het geheel was prima georganiseerd. De “kinderziektes”van de eerste jaren zijn er inmiddels uit en er heerste een gezellige sfeer onder de vrijwilligers.

Iedereen die mee geholpen heeft met de voorbereidingen of op de dag zelf: bedankt voor jullie enorme inzet!

Comments are closed