Even voorstellen

Muziekvereniging St. Remi, waarschijnlijk een van de oudste verenigingen in Baarle en heel zeker de enige internationale vereniging. In 1908 vond de vereniging haar oorsprong in de vorm van een fanfare, In 1923/1924 vond er een omschakeling plaats van een fanfare naar een harmonie. Gedurende haar hele bestaan heeft dit onderdeel van de vereniging haar bijdrage geleverd aan het welslagen van diverse activiteiten in de Baarlese gemeenschap, tegenwoordig onder de noemer: het Orkest

Door de jaren heen heeft het Orkest bijgedragen aan diverse activiteiten. Van het samenbrengen van de Belgische en Nederlandse Muziekbonden voor een verre gaande samenwerking tot het winnen van het dorpenconcours.

Jaarlijks activiteiten
Het Orkest van muziekvereniging St. Remi is sinds jaar en dag aanwezig bij iedere Koningsdag, dodenherdenking, carnavalsoptocht, Zondereigen kermis en de Sinterklaasintocht van zowel Baarle als Zondereigen. Ook organiseert de vereniging een Spaghetti-avond, mosselavond, ondersteunen ze de organisatie van de Schakel en zijn ze muzikaal aanwezig bij het inhalen van de wielerzesdaagse en avondvierdaagse.

Wanneer?
Het Orkest repeteert iedere vrijdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur.

Kijkje komen nemen?
Je bent altijd van harte welkom maar laat het dan even weten en stuur een e-mail naar info@sintremi.nl

 

Ga naar onze andere afdelingen

Slagwerkgroep

Baton-Twirl Showgroep

DoRemi