Even voorstellen

In navolging van de reeds opgerichte harmonie (1908) en drumband (1963) werd in 1968 het majorettekorps (Baton-Twirl Showgroep) opgericht. De Baton-Twirl Showgroep zorgt voor een verfrissend beeld bij uitrukken van de vereniging maar onze meiden nemen daarnaast in groepsverband en ook individueel deel aan diverse wedstrijden zowel in Nederland als België. Deze afdeling doet het erg goed in zowel Nederlandse als Belgische tot zelfs internationale wedstrijden. De Baton-Twirl Showgroep bestaan uit een grote gedreven groep meiden die de lat steeds hoger weten te leggen, maar toch de gezellige knusse sfeer behouden.

Jaarlijks activiteiten
De Baton-Twirl Showgroep neemt deel aan Baarlese straatoptredens bij o.a. de sinterklaasintocht, Zondereigen kermis en de carnavalsstoet, diverse wedstrijden in Nederland en België tot zelfs de Brabantse Kampioenschappen, Nederlandse Kampioenschappen en Champions Trophy ( wedstrijd der Lage Landen). Maar ook een twirlweekend, demodag Champions Trophy, instructiedag en eigen demomiddag staan jaarlijks op het programma.

Kijkje komen nemen?
Je bent altijd welkom. Loop gerust binnen tijdens onze training. Onze twirlsters oefenen iedere maandag van 18 tot 20 uur (in wisselende samenstellingen).

Meer info?
Wil je meer weten over deze dynamische sport? Stuur dan een e-mail naar: info@sintremi.nl

 

Ga naar onze andere afdelingen

Orkest

Slagwerkgroep

DoRemi