BESTEL APPELBEIGNETS

Bestel hier onze overheerlijke appelbeignets!

De maand december is traditioneel een feestmaand. Van alle kanten wordt u daarop geattendeerd door middel van levensgrote advertenties in dag-, week- en maandbladen. Muziekvereniging St. Remi, uw muziek- en showvereniging in ons Baarle, vraagt ook voor deze feestmaand uw aandacht.

Wat hebben wij u, voor de feestdagen, te bieden?
Ter verhoging van de feestvreugde bieden wij u wederom heerlijke appelbeignets aan! Ook dit jaar kunt u, naast dat we ook huis-aan-huis (kunnen) komen met inachtneming van de huidige COVID-19 maatregelen, weer eenvoudig vanuit uw stoel de appelbeignets betalen en bestellen. U krijgt al heerlijke appelbeignets van uitstekende kwaliteit, thuis bij u afgeleverd, voor de bescheiden prijs van € 1,50 per stuk. U krijgt voor deze prijs ook de noodzakelijke poedersuiker erbij geleverd.

Wij bezorgen aan huis!*
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen op vrijdag 24 december 2021 en/of vrijdag  31 december 2021. De appelbeignets worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst na 10 uur ’s-ochtends. We blijven uiteraard op een gepaste afstand of hangen deze aan uw voordeur of op een andere vooraf afgesproken plaats. Wat wilt u nog meer?!
* Wij bezorgen gratis in Baarle-Nassau, Baarle-Hertog, Ulicoten, Zondereigen en Weelde-Statie. Neem contact met ons op via info@sintremi.nl indien u elders woont, of spreek het verder met uw contactpersoon af.

Wilt u iemand anders verrassen met onze zalige appelbeignets?
Dat kan! Vul dan hieronder uw eigen emailadres in, maar verder wel de naam en het adres voor wie de verrassing is. Wilt u er een persoonlijke boodschap bij hebben? Met het extra veld kunt u de gewenste tekst toevoegen. Dan zorgen wij er voor dat dit op een kaartje wordt toegevoegd.
Leuk toch? Zo heeft u er plezier van, maar ook zeker diegene die verrast wordt!

Wilt u bestellen voor kerst èn voor oudjaar?
Dat kan natuurlijk ook, wij vragen u om dit formulier voor iedere datum in te vullen, ofwel 2 aparte bestellingen te plaatsen.

Aarzel dus niet, en vul onderstaand formulier in en rond de betaling af via de knop “BETAAL” met iDeal of Bancontact. Doe dit wel voor 18 december a.s.

Totaal bedrag € -

Bedankt voor uw bestelling! U ontvangt binnenkort een bevestiging.

Liever niet via deze mogelijkheid bestellen?
Wenst u toch persoonlijk bij één van onze leden te bestellen dan kan dat ook. Neem dan contact op met de bij u bekende persoon en hij/zij zal contact met u leggen en het verder voor u regelen.

Namens onze volledige vereniging wensen wij u en uw naasten hele fijne, gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!

Reacties zijn gesloten.