“Ontdek het plezier van samen muziek maken”

ECHT IETS VOOR JOU!
Wil jij een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen en samen muziek maken?
Dat kan bij Nieuw Talent Orkest Baarle! Nieuw Talent Orkest is een muziekproject voor volwassenen.

Muzikale ervaring is niet nodig.
Je maakt gedurende 10 repetities in 13 weken tijd lang kennis met een geweldige nieuwe hobby. In een ontspannen, sociale sfeer. Het plezier staat voorop.

Informatie avond
Graag nodigen wij u uit voor de informatieavond op 6 maart 2024 om 19:30 uur. U bent dan welkom bij Den Engel (Enclavezaal), Singel 3 te Baarle-Nassau. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk zich vooraf aan te melden via één van onderstaande contactpersonen of via nieuwtalentorkestbaarle@sintremi.nl

Wanneer kun je beginnen?
We beginnen op zaterdag 16 maart 2024, 11.00 uur. Dat staat vast. De locatie is, i.v.m. het uit voorzorg sluiten van het Cultuurcentrum Baarle, nog niet definitief bekend. We zijn voor de locatie voor de 1e repetitie nog in overleg over een geschikte locatie in Baarle. Zodra deze vast staat maken we ook dat hier bekend. De daarop volgende 9 repetitie zijn telkens op zondagochtend. (M.u.v. de paas-, hemelvaart- en pinksterweekenden) ook in Baarle.

Wat zijn de kosten?
We vragen wel een eigen bijdrage van € 125,–, maar daarvoor krijg je van ons wel een instrument en lessenaar te leen, een orkestmap krijg je en je krijgt repetities van een gediplomeerd dirigent.

Woon je in Baarle-Nassau en omgeving en is dit echt iets voor jou?

Neem contact met ons op via:
– Leon de Jong, 06-2325 8560
– Lucien Swinkels; 06-8282 8604
– of stuur een e-mail naar: nieuwtalentorkestbaarle@sintremi.nl


Nieuw Talent Orkest BAARLE wordt mede mogelijk gemaakt door: