Laatste Nieuws

Wie zet jij in het zonnetje?
“Gefeliciteerd voor alle sportkampioenen die afgelopen jaar een gouden medaille wonnen op nationaal niveau! Jullie zijn een fantastisch visitekaartje voor onze bruisende gemeente”. Luister de mooie woorden van onze burgemeester hier


Wie zet jij in het zonnetje?
Onder een zalig zonnetje mocht vanmiddag onze voltallige vereniging een tuinoptreden geven voor de bewoners en personeel van Thebe Janshove. Wat hebben we met z’n allen genoten 🎼💛🎶🌼🎵☀
Lees verder


Dodenherdenking in tijden van corona; een stille tocht in ons kot
Muziekvereniging St. Remi was al vele jaren op 4 mei aanwezig bij de herdenkingsbijeenkomst in Baarle-Nassau of in onze deelgemeente Castelré, voorafgaand met een stille tocht. Maar dit jaar is alles anders.
Lees verder


St. Remi verwelkomt Sinterklaas 2 keer en brengt een welverdiende serenade!
Sinterklaas kwam eindelijk aan in ons dorp en de leden van muziekvereniging St. Remi mochten Sinterklaas en zijn gevolg begeleiden door ons mooi Baarle! Voor de jongste leden was het een enorm spannende dag. Eindelijk zagen ze Sinterklaas en de zwarte pieten weer. Wat een feest! Ook de ouderen genoten ervan om die jongste leden te zien glunderen.
Lees verder


Slagwerkmiddag Ulicoten
Ook muziekvereniging St. Remi was van de partij.
Onder de hoede van onze nieuwe instructeur Geert-Jan van Hest heeft de Slagwerkgroep de afgelopen weken gedreven en enthousiast gerepeteerd om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De puntjes moeten nog op de i maar ze kunnen zeker terug kijken op een geslaagd optreden en bovenal een bijzonder gezellige middag.
Lees verder


Medailleregen voor onze meiden
Feestvreugde alom bij St. Remi!
Een gezellig en lekker druk weekend stond afgelopen week op het programma voor de Baton-Twirl meiden van St.Remi! De Brabantse Kampioenschappen te Waalwijk werden dit jaar wederom door onze vereniging georganiseerd. Een werkelijke eer is het om als vereniging weer de schouders te mogen steken onder de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk. 
 Lees verder


Muziekvereniging St Remi is winnaar van het Dorpenconcours!
WE HEBBEN HEM; DE “JAC BOUMAN-WISSELTROFEE”!
We hebben gewonnen, dus mag deze mooie trofee voor 2 jaar schitteren in onze prijzenkast. Vol ongeloof, maar uitzinnig van blijdschap hoorden we de uitslag van het twee-jaarlijkse Dorpenconcours aan. Trots zijn we op al onze orkestleden en dirigent om door hun tomeloze inzet het optreden tot een groot succes te maken.
 Lees verder


Geschiedenis in woord en beeld.
Vind hier meer berichten uit onze archief!


Wil je meer nieuws over ons horen?
Houd dan naast deze website ook onze facebookpagina in de gaten


Heb je nieuws voor ons?
Stuur ons dan een mailtje naar pr@sintremi.nl

Reacties zijn gesloten.