Brabants Kampioenschap weekend

banner-nieuws

Brabants Kampioenschap weekend voor onze majorettes/twirlsters

Het weekend van 4 en 5 november is het zover: De Brabantse Kampioenschappen (BKW) van de BBM staat op het programma. De beste majorettes uit Brabant strijden hier dan om de allerbeste van Brabant te worden en geselecteerd te worden voor het NK van de KNMO. Deze BKW wordt ook dit jaar beid dagen wederom georganiseerd door onze eigen Muziekvereniging St.Remi, waar we bijzonder trots op zijn.
Het BKW vind plaats in sporthal de Slagen te Waalwijk. Op zaterdag 4 november zijn de jeugd 1, 2 en 3 aan de beurt en op zondag 5 november de junioren en senioren.

Nieuw dit jaar is dat iedereen die de punten heeft gehaald voor de twirl-onderdelen van de NTSB, die dit jaar zijn toegevoegd aan de reguliere BBM wedstrijden, ook mag deelnemen op het BKW. Alle twirl-onderdelen zijn ook op zondag aan de beurt, dus voor alle leeftijden. In totaal zullen 14 van onze meiden stralen op deze wedstrijd van het jaar. Op deze wedstrijd kunnen de meiden zich plaatsen voor het NK van de KNMO in December. Ze moeten dan eindigen bij de top 3 in hun categorie en daarbij ook minimaal hun plaatsingsscore BKW weten te behalen. Op dit NK zullen ze het dan opnemen tegen alle andere regionale kampioenen die aangesloten zijn bij de KNMO. Op het BKW zult u bij de volgende onderdelen onze meiden zien strijden op de vloer, voor dat plaatsje op het podium en dus voor een ticket voor het NK.

Sterparade:
Sanne Kusters, Geertje de Jong en Lotte Kusters
Solo’s Artistiek programma:
Esther van Tilburg, Myrthe Keustermans, Bo de Leeuw, Britt Kooremans, Tess Moelands en Chloë Staes.
Duo’s Artistiek programma:
Anne Vermeeren & Renske Jansen, Geertje de Jong & Pien de Jong, Lotte Kusters & Yade Mereboer, Amke Jansen & Sanne Kusters, Tess Moelands & Chloë Staes en Bo de Leeuw & Esther van Tilburg.
B-Team Artistiek programma met:
Yade Mereboer, Lotte Kusters, Sanne Kusters, Amke Jansen, Geertje de Jong en Pien de Jong
Solo’s 1-baton NTSB:
Bo de Leeuw, Myrthe Keustermans en Chloë Staes
Solo artistic en Freestyle NTSB:
Bo de Leeuw

Natuurlijk lezen jullie in Ons Weekblad hoe het onze meiden vergaan is op het BKW. Vanuit ons in ieder geval: HEEL VEEL SUC6 MEIDEN, JULLIE KUNNEN HET !!!

Reacties zijn gesloten.