Druk bezocht reünieconcert

banner-nieuws

Druk bezocht reünieconcert van de slagwerkgroep

Op zaterdag 25 november organiseerde Muziekvereniging St Remi een reünie voor iedereen die ooit lid was van de slagwerkgroep, drumband en klaroenen.

Voor een aantal reünisten was het jaren geleden dat ze de lid waren van de vereniging. Sommigen waren lid als kind en hadden het instrument nooit meer aangeraakt. Anderen waren als volwassene lid van de percussiegroep. Maar verleren doe je het blijkbaar niet.
Als voorbereiding voor dit concert waren er 6 repetities. De groep bestond uit 30 personen. En dat geeft een geweldige klank. De sfeer tijdens de repetities was meteen goed. Een feest der herkenning!

Concert op zaterdag 25 november
Feestzaal Den Bonte Os zat rond 20.00u helemaal vol. De beide burgemeesters en schepenen waren aanwezig, wat we erg op prijs stelden. De sfeer was meteen goed,
De avond werd geopend door voorzitter Frank Jansen en oud-lid Ad Spitters.
Als eersten traden de leden van de huidige slagwerkgroep op onder leiding van instructeur Guy Vernelen. Daarna volgden de reünisten olv oud-instructeur Frans Jansen.Zij speelden een aantal bekende marsen waarvan enkelen met klaroenen .Na een korte pauze volgde een heuse drumbattle met Tom Stoffelen, Rick Baeten en Guy Vernelen. Een waar spektakel Deze jongeren hebben apart geoefend omdat ze op dinsdagavond niet in de gelegenheid waren.
Frans en Guy dirigeerden om beurten nog enkele slagwerknummers en marsen. Een genot om naar te luisteren en te kijken.

De avond werd voortgezet met veel bijpraten onder het genot van een drankje en DJ Pi verzorgde de muziek tot in de kleine uurtjes. Rond middernacht draaide DJ Pi de Bahenamars en weer werden de instrumenten te voorschijn gehaald en werd er voor de laatste keer gedrumd.
We kunnen terug kijken op een hele geslaagde avond, voor herhaling vatbaar.
We willen nog enkele sponsoren bedanken met name: Glashandel Spitters, Dolfijn Vuurwerk, Horta van Tilburg en Den Bonte Os.

Reacties zijn gesloten.