banner-nieuws

Druk maar bovenal feestelijk weekend voor al onze leden!

Een feestelijke opening van de nieuwe randweg in Baarle, een gezellige jeugddag, een zonnig optreden bij Dassepop en een succesvolle Twirl-wedstrijd zorgden ervoor dat de leden van Muziekvereniging St. Remi een gezellig en druk weekend hadden.

OPENING RANDWEG
Wat waren we als vereniging blij om afgelopen zaterdag te mogen deelnemen aan de feestelijke opening van de nieuwe randweg in Baarle. Bijna alle leden waren aanwezig om het nieuwe wegdek in te huldigen samen met de “Golden Girls”. Gelukkig werkte het weer goed mee en konden we genieten van een leuke optocht over de gehele rondweg met de muzikale ondersteuning van niet enkel de muzikanten van St. Remi, maar ook van de slagwerkgroep Ulicoten. Een mooie combinatie die zorgde voor een leuk samenspel.

JEUGDMIDDAG
Direct na het optreden bij de randweg mochten alle jeugdleden verzamelen om een gezellige middag te beleven bij Krazy Kangaroo in Breda! Na een pittig uurtje heerlijk springen in dit indoor trampolinepark, konden ze afsluiten met een heerlijk drankje en frietjes. Wat een feest en wat vonden ze het leuk! Wij zijn bijzonder trots dat binnen onze vereniging zo’n leuke groep jongeren actief is.

DASSEPOP EN PLAATSING KAMPIOENSCHAP
Zondag stond onze Slagwerkgroep weer paraat voor een zonnig en gezellig optreden tijdens Dassepop en als afsluiting van het drukke weekend ging ook nog 1 van onze Baton-twirl meiden op een extra wedstrijd in Waalwijk. Anne Vermeeren kwam met nog een extra plaatsing voor het Brabantse Kampioenschap naar huis, wat zorgde voor nog meer feestvreugde bij de vereniging!