banner-nieuws

Geslaagd uitwisselingsconcert

Geslaagd uitwisselingsconcert tussen Fanfare Voor Eer En Deugd en de Harmonie afdeling van Muziekvereniging St.Remi
Op zondag 8 oktober ontving Muziekvereniging St Remi Fanfare Voor Eer En Deugd uit Meersel Dreef, Galder en Strijbeek. Deze fanfare staat, net zoals de harmonie van St.Remi, o.l.v. dirigent Charles Bosters. Dat deden zij in de aula van het CCB-gebouw.

Voor beide orkesten was het een try-out.
Meersel Dreef bereidt zich voor op het jaarconcert en in Baarle worden de puntjes op de i gezet voor het naderende Dorpenconcours dat op 29 oktober gehouden wordt.
Eer En Deugd traden als eerste op. Zij zorgden voor een heel afwisselend concert met daarin Rapunzel als bekend nummer voor Baarle. Ook de solo op de xylofoon was geweldig om te horen. Tijdens een korte pauze wisselden de orkesten en was St.Remi aan de beurt. Zij speelden o.a. de 3 nummers voor het dorpenconcours en sloten af met “River City Rambler” begeleidt door de jongsten van onze harmonie op koebel, fluit en toeter. Na afloop werd er genoten van de bekende tomatensoep met broodjes en de nodige drankjes. Wij, van Muziekvereniging St.Remi vonden het een hele aangename uitwisseling en zien Fanfare Voor Eer En Deugd, uit Meersel Dreef, Galder en Strijbeek graag terug in de toekomst.

BEKENDE BRABANDER
Misschien heeft u het al gezien, maar misschien ook niet, maar onze dirigent Charles Bosters mag naar koningin Maxima. Afgelopen zaterdag was de tv uitzending van Lang Leve De Muziekshow. Basisschool De Octopus werd begeleid door onze eigen Charles en zijn groep heeft gewonnen en mag daarom optreden tijdens het kerstconcert waar ook Koningin Maxima bij aanwezig is. We zijn natuurlijk erg trots op hem en feliciteren hem van harte.

Is getekend een basklarinet.