banner-nieuws

Geslaagde mosselavond editie 2019

Zaterdag 5 oktober organiseerde Muziekvereniging St Remi haar jaarlijkse mosselavond en ook dit jaar was het weer lekker druk en erg gezellig!

Zaterdagochtend gingen de eerste vrijwilligers op pad om de verse mosselen op te halen. In de keuken van het CCB verzamelde ondertussen de ploeg die de mosselen schoon maakt en er werd begonnen met het snijden van de groenten en het bereiden van de sausjes. Daarna werd de aula ingericht als restaurant zodat we tegen 17.00 uur onze eerste gasten konden ontvangen.
De mosselen waren mooi groot en smaakten uitstekend. Voor degene die meer van vlees houden was er een heerlijke biefstuk met salade en friet en voor de kleinsten een lekkere snack. Als toetje was er heerlijk Italiaans ijs. Na afloop werd er moe maar voldaan gegeten door alle vrijwilligers.
We kunnen weer terug kijken op een hele gezellige avond. We bedanken onze sponsoren, de vrijwilligers, het CCB en natuurlijk al onze gasten voor de meer dan geslaagde avond.

Herdenking bevrijding Baarle

Op zondag 6 oktober waren de muzikanten van Muziekvereniging St. Remi aanwezig bij de viering van 75 jaar bevrijding Baarle. Voor deze gelegenheid waren er 3 Poolse bevrijders te gast, allen 90 plus. Onze Slagwerkgroep heeft de veteranen en genodigden begeleid naar de Belgische kerk en het Orkest van St. Remi heeft bij de 3 monumenten de Het Poolse, Nederlandse en Belgische volkslied gespeeld. Een mooie indrukwekkende gebeurtenis die ondanks de regen goed bezocht werd.