banner-nieuws

Een geslaagde start van een prachtige zondag!

Op zondagochtend verzorgden Harmonie St. Cecilia uit Chaam en Muziekvereniging St. Remi uit Baarle samen een concert. Beide verenigingen zijn volop bezig met de voorbereidingen van het Dorpenconcours op 27 oktober in Ulicoten.

Na een welkomstwoord van onze voorzitter opende het Orkest van St. Remi de ochtend. We speelden de concertstukken en een aantal kortere, herkenbare nummers. Na een korte pauze nam de dirigent van St. Cecilia Chaam het stokje over. Als thema voor het concert was gekozen voor het onderwerp “Nederland”. Dit thema werd op verschillende manieren gebruikt bv. door te kiezen voor een Nederlandse componist, een stuk met kinderliedje en de muziek van de Tv-serie uit de jaren 80: De Fabriek.

Het concert werd even onderbroken om aandacht te schenken aan het vertrek van onze enthousiaste trompettist Kenny. Kenny kreeg een mooie baan aangeboden in Duitsland. Kenny, we bedanken je voor je vriendschap, je enthousiasme en je geweldig trompetspel. Veel succes met je nieuwe baan en tot ziens in Traben-Trarbach!