BBM wedstrijd juni 2016

banner-nieuws

Majorettes St.Remi doen wederom goed hun best op BBM wedstrijd.

Afgelopen zondag gingen een aantal van onze majorettes naar een BBM wedstrijd in Breda. Helaas waren er door verschillende redenen op het laatste moment een aantal optredens die kwamen te vervallen. Maar uiteindelijk stonden er toch 15 verschillende routines namens St.Remi op de vloer. Het waren solo optredens van: Yade, Geertje, Lotte, Brooklynne, Tess, Chloë, Britt, Renske, Daphne, Anne en Bo, drie duo’s van: Yade&Lotte, Amke&Geertje en Tess&Chloë en het kwartet(ensemble) van Tess, Chloë, Amke & Geertje. Dus toch zeker een aantal waar we weer trots op mogen zijn.

DE WEDSTRIJD

Om 9.00 uur begon de wedstrijd en al als nr.3 mocht Anne deze keer het spits afbijten met haar solo Artistic Programma. Daarna volgde de optredens, telkens met wat andere verenigingen er tussendoor, elkaar met regelmaat op. Het optreden ging bij de één beter dan bij de ander en de één kwam dan ook meer tevreden van de vloer af dan de ander, maar dat heb je altijd. Ondanks dat gegeven hebben de meisjes wederom alles gegeven om het beste neer te zetten, dus daar zal het zeker niet aan gelegen hebben. Het is en blijft een momentopname van slechts een minuut of twee, waarin je al je kunsten mag vertonen. De ochtend verliep prima qua tijdsschema zodat we keurig op tijd, na de sterparade en het technisch programma, nog voor de geplande 12.15 uur met de bekendmaking van de resultaten konden beginnen. Alle uitslagen samen waren in het ochtendprogramma goed voor 5x de eerste plaats, 3x een tweede plaats, 2x een derde plaats en nog een paar andere mooie plaatsen. De meiden en hun trainsters kunnen dus weer met trots terugkrijgen op deze wedstrijd.


26 JUNI; EIGEN BBM WEDSTRIJD

de komende twee weken gaan de meisjes en hun ouders zich opmaken voor onze eigen BBM wedstrijd, die we op 26 juni houden in sporthal de Slagen, te Waalwijk. Aanvang van deze wedstrijd zal om 9.30 uur van start gaan. We hopen dat zoveel mogelijk ouders of anderzijds betrokkenen ons deze dag een handje komen helpen om er een geslaagde wedstrijd van te maken. We rekenen allen op uw hulp!

Is getekend een trotse moeder.

DSC08507 - versie 2

Reacties zijn gesloten.