Medailleregen voor onze meiden

banner-nieuws

Medailleregen voor onze meiden

Feestvreugde alom bij St. Remi!

Een gezellig en lekker druk weekend stond afgelopen week op het programma voor de Baton-Twirl meiden van St.Remi! De Brabantse Kampioenschappen te Waalwijk werden dit jaar wederom door onze vereniging georganiseerd.

Een werkelijke eer is het om als vereniging weer de schouders te mogen steken onder de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk. Een druk weekend met een hoop voorbereiding, dat dankzij de vrijwilligers vanuit de vereniging perfect verliep. Het was ontzettend fijn om te zien dat ook alle nieuwe leden van de Baton-Twirl groep aanwezig waren om een handje uit de mouwen te steken of om hun vriendin op te zien treden.

DE EERSTE DAG WAS TOP VAN ’S MORGENS VROEG TOT ’S AVONDS LAAT!

In totaal werden er zaterdags maar liefst 13 podiumplaatsen binnengehaald door onze meiden! Niet alleen de meiden, maar ook de ouders en coaches waren zichtbaar tevreden en trots op hen allemaal. Het zaterdagprogramma werd afgesloten met een verrassing van formaat! Onze Baton-Twirl meiden werden met 2 prachtige limo’s opgehaald en terug naar Baarle gereden, volledig in stijl met een glaasje kinderchampagne! U leest het goed, 2 limo’s in plaats van 1! De Baton-Twirl groep is in 1 jaar tijd zo enorm gegroeid dat de meiden niet meer in 1 limo passen! In Baarle aangekomen werden ze bij Sporthotel Bruurs onthaald met een lekker frietje van Frietamientjes. Dank aan de sponsors hiervoor. Ook jullie zullen begrijpen dat onze meiden voldaan en met een gelukzalig gevoel heerlijk hebben geslapen die nacht.

OOK DE TWEEDE DAG WAS EEN GROOT SUCCES!

Op zondag waren de sporters, coaches en vrijwilligers ook weer in alle vroegte vertrokken naar Waalwijk om ook deze dag net zo gesmeerd te laten verlopen als de dag ervoor. Dit was ook zeker gelukt. Anne en Pien waren de meiden die nog hun acte de présence mochten tonen aan de jury en het publiek. En ook op deze dag is er een kampioenstitel mee naar Baarle gegaan. Alles is echt vlekkeloos verlopen, zelf zodanig dat we ‘s middags naar het neusje van de zalm hebben kunnen kijken. En met dat neusje bedoel ik de meiden die in het hoogste niveau “meedraaien”. Geweldig! Na de prijsuitreiking nog even de schouders eronder door de mensen van St Remi en de sporthal opruimen. Maar die klus was gelukkig snel geklaard, zodat we nog enigszins op tijd thuis waren! Op naar het NK in Almere in januari aanstaande met bijna de hele groep Baton-Twirlsters van St Remi.

Is getekend trotse moeders van een sporter en een coach.

 

Reacties zijn gesloten.