Muziekvereniging St Remi is winnaar van het Dorpenconcours!

banner-nieuws

WE HEBBEN HEM; DE “JAC BOUMAN-WISSELTROFEE”!

We hebben gewonnen, dus mag deze mooie trofee voor 2 jaar schitteren in onze prijzenkast. Vol ongeloof, maar uitzinnig van blijdschap hoorden we de uitslag van het twee-jaarlijkse Dorpenconcours aan.

De 2 Belgische juryleden Bert van Thienen en Dieter Boffè vroegen de voorzitters en dirigenten van alle verenigingen naar voren te komen en gaven toelichting over de jurering en uitslag. Beiden zijn professionele musici, zijn ook begonnen in de amateurwereld en dragen dit nog steeds een warm hart toe. Door de jury werd het volgende geprezen: “de keuze van het muziekstuk, goed inzicht in het orkest door de dirigent zodat iedereen zijn partij beheerst en er ook muziek gemaakt kan worden.” Mooie complimenten voor het orkest en voor onze dirigent Charles Bosters.

Bekijk hier de video van het muziekstuk “Novena”:WAT EEN OPSTEKER VOOR ONZE VERENIGING

Onder luid gejuich van onze muzikanten nam Frank Jansen, onze voorzitter, de trofee en bloemen in ontvangst. Hij vond het een verrassing en een echte opsteker voor de vereniging. “We repeteren iedere week met veel plezier samen met de jongere en oudere muzikanten. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om het ledenaantal op peil te krijgen te en houden, om een muziekvereniging te zijn die wat te bieden heeft voor jong en oud en om het fijne gevoel om muzikant te zijn naar boven te halen. Dit is dus echt wel de kers op de taart.”

Bekijk hier de prijsuitreiking:BEDANKT ALLEMAAL!

We bedanken Muziekvereniging Ulicoten voor de perfecte organisatie. De dag verliep goed, de locatie voldeed prima en de sfeer in de bar was heel gezellig. We bedanken ook de jury, die wat ons betreft in de geest van het dorpenconcours gejureerd hebben. En een bedankje voor Charles, de dirigent, die zonder stress op een heel ontspannen manier met ons repeteerde.

Zeker een bedankje aan alle muzikanten, met in het bijzonder onze nieuwe en uit ons opleidingsorkest doorgestroomde muzikanten, die heel snel hun partijen ingestudeerd hebben en al helemaal bij het orkest horen.

En helemaal trots zijn we op onze jeugdleden!!! Ze hebben geweldig gemusiceerd! We zijn heel blij met jullie. En natuurlijk een woord van dank aan onze voorzitter, bestuursleden en sympathisanten voor hun inzet voor de hele vereniging. Dit hebben we samen toch maar mooi gedaan!

Reacties zijn gesloten.