Muzikale felicitatie voor 2 jubilarissen

banner-nieuws

Muzikale felicitatie voor 2 jubilarissen door Muziekvereniging St.Remi

Zaterdag 22 juli was een bijzondere dag voor de afdeling harmonie van Muziekvereniging St Remi. We vierden samen met het hele dorp 50 jaar W6D en het 50 jarig huwelijk van Frans en Riet van den Brandt.

W6D
Muziekvereniging St Remi draagt het Jeugdwerk een warm hart toe en de W6D is één van de meest bijzondere evenementen van Baarle. Iedereen kent de W6D, heeft ooit zelf meegefietst als kind of leiding of heeft kinderen of bekenden die meedoen. Ouders houden rekening met het plannen van de vakantie, want als je eenmaal meegefietst hebt ben je besmet met het virus. Omdat het het vakantietijd is en niet iedereen aanwezig kon zijn kregen we ondersteuning van een 3-tal muzikanten uit Poppel. Super en onze dank daarvoor. We speelden op de Singel, een prachtige locatie, temeer omdat de ereronde hier 2 maal langs fietste en de hele Singel afgesloten wordt voor verkeer en vol staat met applaudisserende belangstellenden. Er werd vrolijk gedanst en gezongen. Een hele feestelijke gebeurtenis waaraan wij als harmonie graag meewerkten.

Frans en Riet
Ook voor Frans en Riet en hun kinderen en kleinkinderen was het zaterdag feest. Het was op de dag af 50 jaar geleden dat zij in het huwelijk traden. Ondanks de vakantie, de laatste dag van de W6D en het feit dat enkele harmonie leden afwezig zijn wegens ziekte, waren we met een flinke club om Frans en Riet in het zonnetje te zetten. Frans is al jaren een trouw lid van de muziekvereniging. Helpt waar hij kan en heeft jarenlang de muziekbibliotheek beheerd (en deze tot in de puntjes verzorgd volgens zijn opvolger). We speelden enkele marsen waarbij de kleinkinderen vrolijk in polonaise door de zaal gingen. Frank, de voorzitter, bood ondersteund met mooie woorden een cadeau aan. Frans bedankte de harmonie en we genoten nog van enkele heerlijke drankjes. Namens alle leden en het bestuur van Muziekvereniging St.Remi nogmaals van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in een goede gezondheid toegewenst.
Een basklarinet

w6d  w6d2

fransenriet50

Reacties zijn gesloten.