Myrthe, Bo en Esther op het IC in Kroatië

banner-nieuws

2x Finale en een Semi-Finale voor Myrthe, Bo en Esther op het IC in Kroatië.

Resultaten waar ze vooraf niet over durfden te dromen.

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen over het avontuur wat Esther van Tilburg, Myrthe Keustermans en Bo de Leeuw aan zijn gegaan> de International Cup 2017 in Kroatië. Maandag 7 aug. zijn ze via Charlois naar Kroatië gevlogen om daar vanaf woensdag 9 t/m zondag 13 augustus deel te gaan nemen aan deze internationale wedstrijd. Er waren zo’n 1000 sporters uit verschillende landen zoals o.a. Australië, Canada, Japan, Italië, Frankrijk, Duitsland, Schotland, Noorwegen, Tsjechië, Engeland, USA, Ierland, Kroatië, Slovenië, Rusland, Zweden, Zwitserland, Spanje en Nederland om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Dinsdagavond 8 aug. was de openingsceremonie, waarna op woensdag ochtend om 8.30 uur de eerste wedstrijdonderdelen van start gingen. Elk dagdeel was er een ander wedstrijdonderdeel te zien. Het waren lange dagen in de sporthal, maar toch hebben allen ook nog wat van Kroatië, het zwembad en de zee kunnen genieten. Vrijdag eind van de middag werd er door de Japanners nog een speciale clinic gegeven. Zeer bijzonder om met bijna alle deelnemers op de vloer te staan en hetzelfde te twirlen.

Vanuit de Nederlandse Equipe waren 24 deelnemers vertegenwoordigd. Myrthe, Esther en Bo namen voor de laatste keer deel met het A-Team van TSWB uit Etten-Leur, waarvan zij ook lid zijn. Ze namen het samen met Anouk, Demi en Charissa, op tegen 26 andere teams uit verschillende landen. Bij de teams is er geen semi-finale maar wordt de top 10 direct in de finale gezet. Naast de deelname met het team waren Bo & Esther te bewonderen als Artistic pair. Hierbij namen zij het op tegen 11 andere Senior pairs en mocht de top 10 naar de finale. Er is ook bij dit onderdeel geen semi-final. Daarnaast deden ze alle drie mee met hun solo 1-baton waarbij Esther en Bo in de Senior categorie het opnemen tegen 32 anderen en Myrthe neemt het in de Adult categorie op tegen 15 tegenstanders, daarna mocht bij de senioren de top 5 rechtstreeks naar de finale en streden de nummers 6 t/m 15 voor de overige 5 plaatsen in de finale. Bij de Adult was er geen semi-finale maar ging direct de top 10 naar de finale. Verder deden Myrthe en Bo ook nog met hun solo Artistic. Bo met 23 tegenstanders en Myrthe met 21 tegenstanders. Bij dit onderdeel ging ook de top 5 rechtstreeks naar de finale en streden de nummers 6 t/m 15 voor de overige 5 plaatsen in de finale. Het was voor de meiden een geweldige ervaring en ze waren daarom ook blij verrast dat ze alle drie een halve finale of finale hebben mogen draaien. En dat te midden van al dat goede twirl-geweld> super knap meiden!!

BEHAALDE RESULTATEN

  • Bo: Solo 1-Baton 27e van de 33, Solo Artistic, na voorronde naar de Halve Finale en eindigen als 15e van de 24. Artistic Pair met Esther: als 9e de finale in en de Finale behalen met een 7e plaats van de 12,
  • Esther: Solo 1-Baton 20e van de 33 Artistic Pair met Bo staat hierboven al vermeld.
  • Myrthe: Solo 1-Baton na voorronde gelijk naar de Finale op plaats 7 en de finale afgerond met een 9e plaats van de 15. Verder met Artistic: 18e van de 22.

Het Team waar ze alle drie inzitten is helaas laatste geworden, maar ze hebben het team super weggezet en genoten van hun laatste team-optreden, aangezien de helft van het team namelijk helaas nu gaat stoppen.

Ook wij meereizende moeders hebben ons enorm vermaakt > heeeeeeel veel gelachen, gehuild om verschillende redenen, genoten, afscheid genomen van de meiden die gaan stoppen en enorm trots zitten wezen. We kijken allemaal met een hele grote glimmende glimlach terug aan dit fantastische evenement, we hadden dit onze top-meiden van Muziekvereniging St.Remi Bo niet willen ontnemen.

Is getekend de bekende moeder die niet eerder zo trots was als ik nu ben.

1) De volledige Nederlandse Equipe
2) Myrthe in haar 1-Baton Finale outfit bij het Memoriebord
3) Het BoEsther Artistic Pair, stralend na hun Finale optreden

Reacties zijn gesloten.