Open dag in de harmoniezaal

banner-nieuws

Wij zijn trots op onze vereniging! En dat konden wij jullie laten zien in onze eigen mooie zaal!

Het Cultureel Centrum Baarle kondigde een open dag aan: “Rondje van eigen bodem” Een dag waarop iedere vereniging zichzelf kon promoten en laten zien waar ze voor staan. Ook werden alle cursussen, lezingen en andere activiteiten van het CCB uitgelegd door de docenten. Tevens was het mogelijk om je met een gids te laten rondleiden of zelf op stap te gaan.

Sfeervolle locatie

Ook Muziekvereniging St. Remi hield open huis. Zo waren we in de gelegenheid om alle afdelingen van de vereniging voor te stellen en tevens kon onze opgeknapte zaal bewonderd worden. In de vakantie zijn een aantal leden begonnen met opruimen, (uitzoeken, weggooien, doneren, verkopen, recyclen) en schilderen. Er is een gezellig zit/hanghoekje gecreëerd en er hangt sfeervolle verlichting.

Om 13:30 uur startte het Orkest met een luchtig programma. We werden eerst verwelkomd door Wim Vervoort. Hij bood ons symbolisch een kindersurprise-ei aan met de woorden: “Iedereen kent zo’n ei, maar je weet niet wat er in zit. En zo is het ook met dit gebouw. Iedereen kent het gebouw, maar je weet niet wat er allemaal gebeurd. Daarom deze open dag: je mag overal rondkijken en bij iedere vereniging binnen stappen en vragen stellen.”

Enthousiaste toeschouwers

Inmiddels waren de eerste belangstellenden binnen. Charles, de dirigent, nodigde iedereen uit om even in het Orkest te gaan zitten of mee te trommelen en hij gaf uitleg over het Orkest en de muzieklessen.

Na het Orkest was de Baton-Twirl Showgroep aan de beurt met een mooie show. De meiden lieten hun mooiste choreografieën zien en hun mooie (zelf gecreëerde) wedstrijdoutfits hingen in de zaal te schitteren! De Slagwerkgroep sloot de middag af met een enthousiaste demonstratie en doordat de ramen open stonden was dit door het hele gebouw te horen.

De middag werd afgesloten met een receptie in de aula waar de Baarlese band K-Boal zorgde voor een feestje. Er werd een film gedraaid over alle deelnemende verenigingen . Dit werd begeleid door K-Boal met een toepasselijk nummer per vereniging.

We mogen terugkijken op een geslaagde open dag met heel veel bezoekers en veel gezelligheid. Dank je wel allemaal!

Reacties zijn gesloten.