banner-nieuws

Reünie slagwerkgroep

Al een tijdje bestaat het idee om voor de Slagwerkgroep van Muziekvereniging Sint Remi een reünie te organiseren. Nu hebben een aantal leden van de vereniging dit stokje opgepakt en is er een datum vastgesteld waarop dit evenement zal plaatsvinden. Zaterdag 25 november om 19:00 uur wordt de reünie afgerond met een klein optreden van de reünisten waarna er gelegenheid zal zijn om gezellig bij te kletsen.

Maar voordat het zover is,….

Heb ook jij in het verleden deel uit gemaakt hebt van de slagwerkgroep?

We zouden het fijn vinden om, samen met zoveel mogelijk oud slagwerkers, deze herinneringen boven te halen. We hadden gedacht dit te doen door een klein optreden voor te bereiden met de oud slagwerkers. Onze huidige instructeur wil jullie helpen je geheugen nog wat op te frissen, mocht het nodig zijn, tijdens een aantal dinsdagavond-repetities startend vanaf 17 oktober. Deze repetities zullen volledig gericht zijn op de reünisten. Uiteraard heeft hij een aantal muziekstukken in gedachten, maar wellicht heb jij een nummer dat je heel graag nog eens een keer zou spelen. Schroom dan niet en laat het ons weten.

Indien je vindt dat een optreden niet meer voor je weggelegd is, zouden we het op prijs stellen als je op de reünie avond zelf wel aanwezig kunt zijn. Er is meer dan genoeg gelegenheid om bij te praten met je oud collega’s. We hebben een facebook groep aangemaakt “Reünie Slagwerkgroep Sint Remi 2017”. Graag zouden we je eraan toe willen voegen. Op deze manier kun je al eens rondkijken wie we allemaal al hebben kunnen bereiken. Mocht je dan personen niet terug vinden, horen we dat graag, zodat we verder kunnen zoeken.

Schrijf je snel in, de eerste repetitie start al op 17 oktober a.s.!

We hebben een facebook groep aangemaakt “Reünie Slagwerkgroep Sint Remi 2017”. Graag zouden we je eraan toe willen voegen. Op deze manier kun je al eens rondkijken wie we allemaal al hebben kunnen bereiken. Mocht je dan personen niet terug vinden, horen we dat graag, zodat we verder kunnen zoeken. Inschrijven is simpel, stuur een berichtje naar info@sintremi.nl, met daarin je gegevens en of je wilt deelnemen aan de repetities of enkel bij de avond zelf aanwezig wilt zijn.

We horen graag iets van je en zien je nog liever in levende lijve op de repetities of op de reünie avond.