Schakel was weer een groot succes

banner-nieuws

Fietstocht De Schakel weer een groot succes

Muziekvereniging St Remi en De Schakel kunnen weer terug kijken op een geslaagde dag
De weersvoorspellingen waren goed, het beloofde een mooie zonnige dag te worden. De eerste vrijwilligers waren zondag al voor dag en dauw in touw en om 08.00u stond alles klaar en konden de eerste deelnemers zich melden bij de Enclavehut in Baarle. Aan ons van Muziekvereniging St. Remi de eer om als uitbater de hongerige en dorstige deelnemers te ontvangen en deze ook nog te vermaken met muziek.

Het gezellige, lommerrijke terras werd de hele dag druk bezocht. ’s Morgens was de koffie met een versgebakken appelflap erg in trek, later op de dag was er veel vraag naar onze verse tomatensoep en sandwiches. De Baarlese gebroeders Koyen en Kris Smulders, als band “All about Willie”genaamd, zorgden voor een relaxt, zomers sfeertje. Daarnaast werd er tussendoor ook voor muzikale ondersteuning gezorgd door Pascal Bruurs, die heerlijke zomerhits ten gehore bracht. Onder het genot van een lekker drankje was het dan ook wel vol te houden op ons terras.

De deelnemers van de fietstocht, die ik gesproken heb, waren heel tevreden over de tocht. Sommigen kozen voor een flinke afstand, anderen voor een wat kortere afstand. Er waren hele families en vriendengroepen op stap. Voor ieder wat wils. Ook deze keer hebben we naast de vele vrijwilligers van onze vereniging ook weer de ondersteuning gehad vanuit enkele sponsoren, te weten; Jumbo Bart & Katja de Bresser, Fritamientje, Horta van Tilburg, Bakkerij Vromans, Candyshop XL, Jeugdwerk Baarle, het CCB, Gemeente Baarle-Hertog, Familie van Gool en Pascal Bruurs.

Reacties zijn gesloten.