Seizoensafsluiting 2017

banner-nieuws

Muziekvereniging St. Remi sloot het seizoen af met Festival-In-De-Tuin

Het begint een mooie traditie te worden. Enkele jaren geleden werd voor het eerst en bbq georganiseerd voor de hele vereniging. Dit keer waren we te gast bij onze nieuwe voorzitter Frank Jansen.

Enkele weken geleden kregen we een uitnodiging voor het festival In-de-tuin. Een week later volgde er een uitnodiging waarin ook de locatie bekend gemaakt werd. Deze week werden we dagelijks verrast met mailtjes van de muziek-bibliothecaris Jos met vrolijke zomermuziek en het verzoek die in te studeren voor vrijdag. We begonnen de avond met een drankje en een rondje bbq. Martien en John hadden zich “opgeofferd”om deze avond te bakken en hadden gezorgd voor heerlijke salades en sauzen. Hierna kwamen de muziekinstrumenten te voorschijn .Er werd eerst wat geoefend. We speelden een uurtje en daarna ging een klein groepje verder om de rest( en zichzelf) te vermaken. John en Martien begonnen aan en het laatste rondje bbq en sloten af met gegrilde perzik met ijs. Een aanrader!! Het was een geslaagde avond . Er werd veel gepraat, gelachen en genoeg gedronken. Iedereen kan nu aan zijn welverdiende vakantie beginnen . We kunnen terugkijken op een heel mooi jaar voor onze vereniging.

bbq2017 bbq-sintremi-2017-6 bbq-sintremi-2017-2 bbq-sintremi-2017-3 bbq-sintremi-2017-4 bbq-sintremi-2017-5 bbq-sintremi-2017-1

ZOMERACTIVITEITEN
De Schakel, het grote fietsevenement is voor Baarle weer in handen van onze Muziekvereniging. Dit evenement vindt plaats op zondag 27 augustus en hiervoor worden nog vrijwilligers gevraagd die mee kunnen helpen.

NAJAAR
Onze vereniging organiseert dit jaar het dorpenconcours op 29 oktober. Dit is een concours met de muziekverenigingen uit de omliggende dorpen. Daarnaast komt onze mosselavond er weer aan, zijn er nog verschillende wedstrijden van onze majorettes en organiseren we het Brabants Kampioenschap voor de majorettes in November.

Iedereen die zich dit jaar weer, op wat voor manier dan ook, heeft ingezet voor onze vereniging: Heel Hartelijk Bedankt !!
Geniet van jullie welverdiende vakantie en tot ziens.

Reacties zijn gesloten.