banner-nieuws

Start dit jaar De Schakel met een gezellig ontbijt!

ER KAN WEER GESCHAKELD WORDEN VANUIT DE ENCLAVEHUT IN BAARLE

Op zondag 25 augustus vanaf 8.00 uur staan de de leden van Muziekvereniging St Remi weer klaar om de Enclavehut te runnen.

Een korte uitleg over het fietsevenement De Schakel De Schakel is een evenement voor alle leeftijden. Je fietst over duidelijk uitgepijlde routes die in 2 richtingen lopen. De totale afstand is ongeveer 1000 kilometer en er zijn 46 hutten/controleposten. In iedere hut is iets te beleven en de mogelijkheid om wat te eten of te drinken. U kunt zelf de route samenstellen. De controleposten zijn open tot 18.00 uur. Deelname kost 4 euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar 1 euro.

De enclavehut

In Baarle-Nassau/Hertog kunt u starten in de tuin van het Cultureel Centrum Baarle, Pastoor de Katerstraat 7, tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Wij bieden de mogelijkheid om voor de start eerst gezellig te ontbijten of tussendoor te lunchen tot ongeveer 13.00 uur met eieren met spek en brood, een glaasje jus d’orange en koffie of thee. Daarna gaat de BBQ aan voor een overheerlijke hamburgers en worsten. De hele dag is de bar open met (een aantal speciale) biertjes, fris en wijn. Ook onze alom bekende verse tomaten-courgettesoep met balletjes is de hele dag te verkrijgen. Verder worden er wafels gebakken en is er brood met spek, kaas of ham.

Dit alles zal vanaf ongeveer 11.00 uur tot sluitingstijd muzikaal ondersteund worden door de DJ’s van After School Radio en de leden van de Houston Alley Band, die met hun afwisselende instrumentale- en vocale nummers een sfeervol optreden brengen. Afgaand op hun optreden vorig jaar is dit een aanrader van jewelste!! Dit jaar is er een dansvloertje voorzien dus kan er ook lekker gedanst worden. Iedereen is welkom, ook als u niet mee fietst kunt u komen genieten van de muziek en de catering!
Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina: www.facebook.nl/sintremi en op de site van de Schakel: www.schakel.be Graag tot zondag 25 augustus bij De Schakel, de plezantste afsluiter van de zomervakantie!