Veel succes in Kroatië

banner-nieuws

Muziekvereniging St.Remi wenst Esther, Myrthe en Bo ” VEEL SUCCES ” in Kroatie

Komende week is het dan zover: de International Cup 2017 in Kroatië staat voor de deur voor Esther van Tilburg, Myrthe Keustermans en Bo de Leeuw. Maandag zullen zij via Charlois naar Kroatië vliegen om daar vanaf woensdag 9 t/m zondag 13 augustus deel te gaan nemen aan deze internationale wedstrijd. Vele sporters uit verschillende landen zoals o.a. Canada, Japan, Italië, Frankrijk, Schotland, Noorwegen, Tsjechië, Engeland, USA, Ierland, Kroatië, Slovenië, Zwitserland en Spanje zullen hier de sportieve strijd met elkaar aangaan. Dinsdagavond 8 aug. zal het gebeuren officieel geopend worden met een openingsceremonie, waarna op woensdag ochtend om 8.30 uur de wedstrijden zullen starten. Elk dagdeel een ander onderdeel of andere leeftijdscategorie. Op zondag sluiten de elite wedstrijdonderdelen af en dat wordt sws genieten met de Brabantse hoofdletter G.

Het A-Team
Vanuit de Nederlandse Equipe zullen de meiden gezamenlijk deelnemen met het A-Team van TSWB uit Etten-Leur, waarvan zij ook lid zijn. In dit team strijden ze, samen met Anouk, Demi en Charissa, tegen 26 andere teams uit verschillende landen. Bij de teams is er geen semi-finale maar wordt de top 6 direct in de finale gezet.

Dit evenement is ook het laatste wedstrijdmoment voor dit geweldige team. Een aantal meiden gaat volledig stoppen en o.a. Esther gaat stoppen bij de NTSB wedstrijden. Zij zal enkel nog het jaar afmaken bij de Brabantse Bond en ook dan haar stokje(baton) doorgeven. Bo en Myrthe gaan voorlopig nog wel verder bij beide bonden met hun twirl-passie.

Artistic
Naast de deelname met het team zullen Bo & Esther te bewonderen zijn als Artistic pair. Hierbij nemen zij het op tegen 11 andere Senior pairs en mag de top 6 naar de finale. Er is ook bij dit onderdeel geen semi-final . Daarnaast doen ze alle drie mee met hun solo 1-baton waarbij Esther en Bo in de Senior categorie het opnemen tegen 32 anderen en Myrthe neemt het in de Adult categorie op tegen 15 tegenstanders, daarna mag bij de senioren de top 20 naar de semi-finale en daar vanuit de top 10 naar de finale. Bij de Adult is er geen semi-finale maar gaat direct de top 6 naar de finale. Verder doen Myrthe en Bo ook nog met hun solo Artistic. Bo met 23 tegenstanders en Myrthe met 21 tegenstanders. Hierbij gaat de top 12 naar de semi-finale en de top 6 naar de finale. Mochten de meiden het goed doen dan zien we ze dus vaker op de vloer waar we natuurlijk van harte op hopen.

Volg de Live-Stream!
Mocht u interesse hebben dan is het hele evenement te volgen via deze live-stream op youtube!
Meiden; zet hem op, ga knallen en vooral genieten en zorg voor een onvergetelijke herinnering als jullie voor het laatst met het A-team de vloer opgaan.

Het Bestuur, alle leden en alle andere betrokkenen van muziekvereniging St.Remi gaan voor jullie duimen en wensen jullie heel veel succes toe.
Binnenkort zult u ook op deze website kunnen lezen hoe het de meiden vergaan is in Kroatië.
Is getekend een apetrotse moeder die natuurlijk meegaat naar Kroatië om te supporteren

20424248_10208002170847229_9112428810239046476_o-kopie  fullsizeoutput_1bed

Reacties zijn gesloten.